fbpx

Disclaimer - Termeni și condiții

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si LightMark TM SRL (“Lightmark”). Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.LightMark.ro (“Website-ul” sau ”Site-ul”). Acesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Site si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de Profile pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2. Definitii

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

Utilizator– orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, sau 14 ani cu reprezentare parentala, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, profilele si/sau serviciile LightMark.ro, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza serviciile furnizate prin intermediul Site-ului.
Furnizor – societatea SC LightMark TM S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in jud. Timiș, strada Sofia nr. 7, Dumbravița, înregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr J35/15/2014, CUI 32639248, e-mail: hello@lightmark.ro
Profil ( sau Postare)  – oferta publica lansată pe site de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre lightmark.ro prin intermediul Website-ului cu privire la vanzarea sau inchirierea unui serviciu sau produs.
Servicii – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.
Pagina lightmark.ro – site-ul www.lightmark.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.lightmark.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
Operatori – persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Postărilor publicate de catre Utilizatori pe Website.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.
Lightmark isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile.

Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna că v-ati exprimat acordul legal cu privire la Termenii si Conditiile site-ului. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

3. Scopul urmarit

Scopul acestor Termeni si Conditii este Acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor.
Website-ul contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, lightmark.ro nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in Website este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat lightmark.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe websiturile unor terti, la care se face trimitere pe Website, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere. Intregul continut al Website-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea lightmark.ro si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusive dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Datele, informațiile și imaginile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Aspecte Generale

• Un Profil va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina:

o datele reale de contact ale Utilizatorului;
o descrierea reala a serviciilor care fac obiectul Profilului sau Postării;
o materiale media – video si poze cu Utilizatorul si serviciul prestat;
o alte informații relavante, solicitate prin formularul spefic fiecărei postări.

Prin trimiterea Profilului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Profilului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Profil si/sau comunicate Furnizorului.

Procedura afisare unui Profil pe Website este detaliata  aici și la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe Website.
Valabilitatea unui Profil pe site este în conformitate cu pachetul de servicii achiziționat.

Serviciile respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

5. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

• Furnizorul se obliga sa publice toate Profilele transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.
• Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Profil de catre Utilizator si datele publicate pe Website de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Profilul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website.
• Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Profilelor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
• Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
• Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Profilului.
• Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Profil in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.
• Furnizorul are dreptul de a sterge orice Profil sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul Profilelor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care Profilul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.
• Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Profilelor publicate pe Website de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.
• Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Profilelor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Profile.
• Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.

6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

• Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.
• Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Profilelor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Profilului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
• Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
• Prin completarea formularului si/sau inregistrarea Profilului prin alte mijloace catre Furnizor spre punere la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.
• In afara informatiilor legate de propriul Profil, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.
• Utlizatorilor le este interzisa crearea de conturi multiple pe Website in scopul evitarii limitelor de Profile publicabile gratuit in anumite categorii. lightmark.ro isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.
• In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, lightmark.ro va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, lightmark.ro va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum stergerea Profilelor si restrictionarea accesului la serviciile Website-ului impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.

7. Verificarea/Moderarea Profilelor

• Verificarea/moderarea Profilelor publicate pe Website de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Profilelor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Profile eronate.
• Nu este permisa publicarea mai multor Profile pentru acelasi Serviciu.
• Nu pot fi publicate Profile false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.
• Nu pot fi publicate Profile pentru servicii care nu aparțin celor 3 categorii afișate clar în conținutul site-ului și anume: artiști, furnizori de servicii pentru evenimente și locații pentru evenimente.
• Nu pot fi publicate Profile care contin în descriere sau în orice altă zonă/locație link-uri catre alte website-uri, altele decat cele permise conform abonamentului achizionat.
• Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Profilului (introducerea in titlul sau descrierea Profilului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).
• Nu pot fi publicate Profile in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.
• Nu se admit Profile care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
• Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice Profil care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.
• Toate Profilele, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar Profilele care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.
• Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Profilele publicate pe Website (inclusiv cele platite pentru a fi promovate sau platite deoarece depasesc numarul de Profile gratuit premise in anumite categorii), Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:
o fie sa modifice partial Profilul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Profilului respectiv de pe Website si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
o fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Profilului prin refuzarea lui. Refuzarea Profilului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Website.
• In cazul refuzarii Profilului si stergerii acestuia de pe Website, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Profilul.
• In situatia in care un Profil platit pentru a fi promovat sau platit deoarece depaseseste numarul de Profile gratuite premise in anumite categorii de pe Website este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii si Conditiile, Utilizatorul va primi in contul sau de pe Website, credit echivalent cu pretul achitat. Acest credit va putea fi folosit doar pentru promovarea unuia sau mai multor Profile sau pentru publicarea unor Profile peste limita gratuita acceptata pe Website, care respecta Termenii si Conditiile, pe Website si nu poate fi returnat sub forma de bani. In cazul incalcarilor grave si repetate ale regulamentului si a legilor in vigoare, Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele respective.
• In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Profilul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Website in vederea postarii de noi Profile sau administrarii Profilelor existente.
• In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Profile care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

8. Promovarea Profilelor sau Postărilor

• Orice Profil publicat pe Website direct de catre Utilizator poate fi promovat.
Exista doua tipuri de promovare pentru care Utilizatorul poate opta:
o Postarea unui profil pe site. Acest tip de promovare se poate face gratuit sau printr-un pachet Proffesional sau Premium. Fiecare pachet are caracteristicile si facilitățile proprii care sunt afișate clar la momentul achiziției.

o Promovarea pe prima pagina a Website-ului. Acest tip de promovare este disponibil pentru orice tip de abonament, conform pachetelor de promovare disponibile pe site.

• Promovarea in lista de Profile consta in:
o evidentierea în listă, printr-un semn distinctiv sau altă culoare față de celelalte Profile; Modul de evidențiere este la latitudinea Furnizorului.
o includerea Profilului in galeria de Profile promovate, pe anumite pagini sau zone ale Site-ului. Datorita faptului ca numarul de Profile promovate la un moment dat poate depasi numarul de pozitii disponibile, alocarea se va face pe baza unui algoritm care afiseaza Profilele aleatoriu la fiecare incarcare a paginii astfel incat fiecare Profil promovat sa beneficieze de acelasi avantaj (numar de afisari);

• Promovarea pe prima pagina a Website-ului consta in:
o includerea Profilului in galeria de Profile promovate pe prima pagina. Datorita faptului ca numarul de Profile promovate pe prima pagina la un moment dat poate depasi numarul de pozitii disponibile, alocarea se va face pe baza unui algoritm care afiseaza Profilele aleatoriu la fiecare incarcare a paginii astfel incat fiecare Profil promovat sa beneficieze de acelasi avantaj (numar de afisari);
o evidentiere sa in lista, diferit fata de celelalte Profile;
• Promovarea unui profil poate fi oprită oricând. Zilele ramase se reporteaza si pot fi utilizate pentru promovarea unei postări diferite. Utilzatorii pot achizitiona concomitent mai multe pachete de promovare pentru acelasi Profil.
• Preturile pentru aceste servicii pot diferi de la o subcategorie la alta si sunt disponibile pe Site.

9. Publicarea Profilelor peste limita Profilelor gratuite premise

• Prima postare sau profil înregistrat pe site este gratuit. Pentru publicarea oricărui Profil sau Postare suplimentară, va fi necesara achizitionarea unui pachet plătit Proffessional sau Premium.
• Pachetele achizitionate au o durata de valabilitate de 3 luni, 6 luni sau 12 luni, conform specificațiilor de pe site. Furnizorul poate adăuga sau modifica durata de valabilitate a pachetelor, fără însă a afecta pachetele deja achizionate.
• Utilizatorul nu va mai putea folosi sau recupera serviciile rămase neutilizate în Pachetele achizitionate, odata ce acestea au expirat.
• Utilizatorul va primi o notificare in momentul in care va dori sa publice un Profil peste limita si dupa alegerea uneia dintre optiunile descrise mai sus si efectuarea platii va avea posibilitate inregistrarii si afisarii Profilului. Promovarea acestor Profile va functiona similar si in conformitate cu articolul 8 “Promovarea Profilelor”.
• Eventualele limite de Anuturi gratuite acceptate pe Website intră în vigoare după expirarea tuturor Profilelor active deja pe Website afisate conform conditiilor aplicabile la data afisarii lor.

10. Preturi. Modalitati de plata

• Preturile pentru Serviciile oferite de furnizor sunt afișate clar pe website în momentul achiziției.
• Un Profil va fi promovat sau afisat, (in cazul postărilor plătite) în maxim 1 oră de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.
• Plata se poate face cu card de debit/credit sau prin transfer bancar.
• Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea Utilizatorului a unor date specifice, solitate de operatorul de  plăți electronice, in pagina web a acestuia, către care va fi redirectionat Utilizatorul.
• Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

11. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor

• Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Profilele transmise/publicate/nepublicate de lightmark.ro pe website, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
• Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de lightmark.ro ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta.
• Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Website.
• Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Profilului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Profil), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Profilului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
• Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Profilului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
• Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro.

12. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, Lightmark.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.

• Orice persoana care accesează Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca Lightmark.ro sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.
• Inscrierea in baza de date lightmark.ro se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, Lightmark.ro are dreptul sa refuze sau să anuleze calitatea de abonat Lightmark.ro.
• Ca abonat Lightmark.ro, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu Lightmark.ro.
• In urma utilizarii Paginii Lightmark.ro, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, starea civila, ocupatia, studii, venit, informatii despre domeniile de interes personal.
• Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic „Date”.
• Datele vor fi prelucrate de catre Lightmark.ro in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:
o statistici – in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor Lightmark.ro si ale partenerilor sai;
o folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului.
o abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre Lightmark.ro sau partenerii/clientii sai (prin intermediul Lightmark.ro), abonarea la newsletter fiind optionala;
o persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
o dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.
• Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre Lightmark.ro Online prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
• Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
• Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: Lightmark.ro Strada Sofia nr 7, Dumbrăvița, jud. Timiș, cod poștal 307160 specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

13. Modificarile prezentului document

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

14. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.
Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.