fbpx

Întrebări frecvente

Lightmark este o agenție de enternaintment online, care facilitează contactul între artiști, furnizori de servicii, locații pentru diverse tipuri de evenimente și organizatorii de evenimente publice sau private.

Funcționăm ca o agenție de marketing online, oferim servicii de selecție și consiliere organizatorilor de evenimente și servicii de promovare artiștilor și furnizorilor de servicii.

Ca organizator de evenimente sau persoană fizică care se pregătește pentru un eveniment important, sunt multe motive pentru care merită să lucrezi printr-o agenție.

  • În primul rând pentru că este mai ieftin decât crezi, iar rezultatele sunt net superioare. 
  • Pentru că economisești timp și energie,
  • Pentru că poți să rămâi anonim până la finalizarea tuturor detaliilor.
  •  Ai acces la informații actualizate.  Lucurile se schimbă rapid în lumea artistică, iar ceea ce știu prietenii tăi s-ar putea să nu mai fie valabil.
  • Ai siguranța unui parteneriat corect și suport pentru situații neprevăzute.

Alege categoria care te interesează, selectează câțiva artiști sau furnizori de servicii. Intră direct în legătură cu ei telefonic sau printr-un mesaj. Ai datele de contact la profilul fiecăruia. 
Alege pe cel sau cei care se potrivesc cel mai bine. Stabilește detaliile, fă un contract și ocupă-te doar de invitați pe durata evenimentului.  

Dacă dorești putem selecta împreună artiști din rețeaua Lightmark sau chiar artiști pe care îi dorești dar nu sunt aici pe site – pe baza unor informații pe care ni le furnizezi.   Suntem disponibili șapte zile pe săptămână. Vezi pagina de servicii personalizate.

Rezervarea este un contract direct între tine și artist sau furnizorul de servicii. Îți recomandăm să faceți un contract cu toate detaliile clare, astfel încât să nu existe surprize neplăcute.

Aici discuția devine complexă, cerințele diferă în funcție de artist, tipul evenimentului, audiență, etc. Există o parte care ține de program (durată, repertoriu, etc), o parte tehnică (facilități, echipament, transport, pregătire show, etc) și o alta despre conduită în timpul evenimentului. Vă recomandăm să vă gândiți bine și să încercați să stabiliți totul de la început. 

În mod normal, artiștilor și colaboratorilor contractați li se va oferi apă și băuturi răcoritoare pe durata evenimentului. Dacă evenimentul durează mai mult de trei ore, este firesc să li se ofere o gustare sau o masă caldă. Aceste aspecte ar fi bine să fie de asemenea stabilite anterior evenimentului.

Relația contractuală este directă între client și furnizorul selectat. Site-ul lightmark.ro nu are nici o calitate și nu își asumă în nici un fel răspunderea pentru prestațiile artiștilor sau ale furnizorilor de servicii.

Dacă situația nu se poate rezolva amiabil, vă recomandăm să vă adresați cu o reclamație către ANPC. Noi totuși sperăm să nu fie cazul.

Și pentru că ne dorim să păstrăm în portofoliul nostru doar artiști și furnizori de calitate, vă rugăm ne scrieți și nouă. De asemenea este o idee bună să faceți o evaluare (review) obiectivă, la pagina de profil a artistului respectiv. 

Sunt întrebări la care nu ai găsit răspuns?
Tel 0736-333.222 sau folosește formularul de contact.