/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Formații de nuntă și DJ
Servicii și locații pentru nuntă

Alege ce e mai bun pentru nunta ta

Îți punem la dispoziție formații pentru nuntă din toate genurile muzicale: muzică ușoară, pop-rock, muzică populară, DJ, muzică de petrecere sau muzică clasică. În catalogul nostru vei găsi și dansatori pentru evenimente, prezentatori/MC, dar și furnizorii de servicii potriviți pentru această zi unică: fotografi, videografi, servicii hosstes, servicii de sonorizare si lumini, decoratiuni pentru nuntă și organizatori de evenimente. 

Dacă nu vrei să cauți, postează o cerere de ofertă și o vom distribui către categoria vizată, iar ofertele le vei primi direct.  Vrei mai mult? Suntem aici, dă-ne un semn.

Nu ești hotarât(ă)?

Ce avantaje ai

  • Economisești timp și energie. Informația necesară este structurată, ușor accesibilă, prezentată într-un format compact. 
  • Siguranța unei alegeri corecte. Poți compara ușor performanța artistică, calitatea serviciilor sau a locațiilor preferate. Ai acces la părerile altora și poți scrie la răndul tău un review pe pagina celor cu care ai colaborat. Vei ajuta astfel următoarele persoane interesate.
  • Confortabil. Dacă îți faci un cont, poți adăuga tot ce îți place la lista ta de favorite.  Îi găsești acolo de câte ori ai nevoie.
  • Comunicare ușoară. Poți comunica simplu și direct cu fiecare dintre artiștii sau furnizori selectați.

Artiști și servicii

Muzică live

Formații de nuntă și interpreți pentru toate gusturile.

DJ pentru nuntă

Caută DJ-ul potrivit pentru nunta ta.

Foto si Video

Servicii foto și video pentru nuntă, dar și servicii conexe.

Decorațiuni nuntă

Pentru ca totul să fie colorat și perfect armonizat.

Alege cea mai bună formație pentru nuntă

Care e cea mai bună formație de nuntă? Este cea care se potrivește cel mai bine gusturilor tale și ale invitaților, care este disponibilă, serioasă și nu în ultimul rând este cea pe care ți-o poți permite. Cum mai întotdeauna invitații la o nuntă provin din zone diferite, au vârste diferite și ascultă genuri muzicale diferite, nu va fi deloc ușor să găsești formula ideală. 
Criteriile care ar trebui să stea la baza alegerii sunt: calitatea artistică, repertoriul variat, eventual acoperirea mai multor genuri muzicale,  show-ul și energia pe care o generează pe tot parcursul evenimentlui.  Prezentarea, adaptabilitatea, seriozitatea sunt, de asemenea, factori importanți în decizia finală. 

Exprimă-ți clar dorințele și așteptările

Comunicați artiștilor programul evenimentului și ceea ce vă doriți de la ei. Nu presupuneți că ei știu totul.  Lasă-le libertatea în alegerea pieselor sau a structurii fiecărui program, dacă repertoriul, în general, este cel pe care ți-l dorești. Toate formațiile de nuntă au experiență și simt publicul, astfel încât vor alege ceea ce e mai bine pentru momentul respectiv. Pe de altă parte, cele mai multe au în repertoriu melodii din toate zonele tării și pot cânta atât muzică ușoară cât și populară sau muzică de petrecere. 
Dacă vă doriți o anumită piesă pentru dansul mirilor, nu uitați să comunicați acest lucru. De asemenea, dacă nu aveți DJ, discutați despre felul în care se vor acoperi pauzele dintre programe.

Formație și furnizori locali sau nu

Dacă există formații, artiști și instrumentiști pe plan local, recomandăm să apelați la ei. E valabil și pentru furnizorii de servicii.

În primul rând pentru că este normal să încurajezi și să susții comunitatea artistică și de afaceri locală. În al doilea rând, artiștii din orașul tău sunt obișnuiți cu obiceiurile și știu mai bine preferințele locale. În plus, de cele mai multe ori, ei cunosc localul și acustica acestuia.

Pe de altă parte, deplasarea și cazarea unei formații din altă localitate va genera costuri suplimentare. În plus, există riscuri care se pot materializa prin întârzieri sau alte evenimente neprevăzute pe care sigur nu ți le dorești. 

Zero riscuri în ziua nunții

Ziua nunții nu e un moment potrivit pentru experimente. Nu faceți compromisuri în ceea ce privește distracția. Nu alegeți formația pentru nuntă și ceilalți colaboratori doar în funcție de tarife. Nici recomandările prietenilor nu ajută foarte mult pentru că gusturile, condițiile, inviații nu sunt la fel.  Pe de altă parte, informațiile pe care le dețin prietenii s-ar putea să nu mai corespundă realității.

 Analizați cu atenție profilele artiștilor de pe site, comunicați cu aceștia, negociați dacă e cazul.

Semnați contracte cu termeni clari.  

Ce trebuie sa faci

Caută

Descoperă artiștii sau furnizorii de servicii pe care îi dorești. Selectează categoria și filtrează rezultatele. Dacă vrei un artist nelistat sau chiar nu găsești ceva să-ți placă, dă-ne un mesaj și încercâm să te ajutăm.

Contactează

Contactează direct artiștii selectați pentru a verifica disponibilitatea acestora în data evenimentului și pentru o ofertă de preț. Pentru a evita orice neînțelegere, încearcă să formulezi solicitarea cât mai clar.

Stabilește detaliile

Analizează ofertele primite și cere detalii dacă e nevoie. Comunică la rândul tău dorințele și așteptările tale și asigură-te că au fost înțelese și acceptate. Negociază e cazul. Abia acum poți decide.

Rezervă

Rezervă artistul sau furnizorul care se potrivește cel mai bine din toate punctele de vedere. Rezervarea fermă înseamnă un contract scris, cu clauze clare. Poate și o sumă plătită în avans.

Te-ar putea interesa

ian. 19
10 Recomandări pentru o nuntă reușită

Pentru că este un eveniment cu totul special, trebuie tratat ca atare. Așadar, acestea…

dec. 27
7 modalități prin care poți face economii la nuntă

Sigur, acesta nu este un articol pe placul oricui. În cazul în care consideri că…

Artiști și servicii

Banat - Crișana

Nunta Timiș

Nunta Arad

Nunta Bihor

Nunta Caras-Severin

Transilvania -Maramureș

Nunta Cluj

Nunta Alba 

Nunta Sibiu

Nunta Brasov

Nunta Hunedoara

Nunta Covasna

Nuntă Bistrița – Năsăud

Nuntă Sălaj

Nuntă Satu Mare

Nuntă Maramures

Muntenia si Dobrogea

Nunta Bucuresti / Ilfov

Nunta Prahova

Nunta Dambovita

Nunta Arges

Nunta Constanta

Nunta Tulcea

Nunta Braila

Nunta Buzau

Nunta Giurgiu

Nunta Ialomita

Moldova și Bucovina

Nunta Bacău

Nunta Botoșani

Nunta Galați

Nunta Iași

Nuntă Suceava

Nunta Neamt

Nunta Vaslui

Nunta Vrancea

Oltenia

Nunta Dolj

Nunta Olt

Nunta Mehedinți

Nunta Gorj

Nuntă Vâlcea