fbpx

Solicită oferte

Trimite-ne câteva date despre evenimentul pe care îl organizezi, prin intermediul formularului alăturat.  După validare, solicitarea ta va fi postată pe site pentru 60 de zile. Desigur, o poți anula oricând. De asemenea, vom invita artiștii și/sau furnizorii de servicii potriviți să trimită oferte. Ofertele le vei primi direct, în modul ales de tine.

Cu cât ne vei furniza informații mai detaliate despre felul evenimentului sau tipul de act artistic/furnizor dorit, cu atât vor crește șansele să găsești mai rapid ceea ce dorești. Nu te grăbi să iei o decizie!

Datele tale de contact nu vor fi publicate dacă nu dorești. În modul implicit poți fi contactat doar prin intermediul unui formular de contact.

Rapiditate

Este mult mai simplu să explici ceea ce dorești o singură dată, într-un singur loc, decât să porți același dialog cu fiecare posibil artist, furnizor sau colaborator.

Fără costuri

Postarea unei cereri de oferte pe platforma Lightmark Events este un serviciu gratuit. Poți face asta pentru fiecare eveniment sau pentru fiecare serviciu pe care îl dorești. De exemplu, dacă ai nevoie de o formație, un fotograf și un serviciu de catering, vom posta 3 cereri de ofertă.

Eficiență

Abonații LightMark Events care se vor potrivi solicitărilor tale, te vor contacta direct. Pentru a scurta discuțiile ulterioare, recomandăm să oferi informații despre preferințe, bugetul alocat, durata evenimentlui, genul artistic dorit sau orice crezi că este important. În acest fel, vei economisi mult timp, energie și încercări inutile.

Contact direct

Ești în contact direct cu artiștii, furnizorii de servicii sau reprezentanții locațiilor. Poți negocia condițiile și detaliile colaborării oricând și oricum dorești.

Opțional - servicii personalizate

Vrei să folosești expertiza noastră și să te ajutăm sau reprezentăm în procesul de selecție? Putem face asta, iar mai multe informații găsești apăsând butonul de mai jos.

Despre eveniment

Doresc oferte pentru:

Muzică liveDJPrezentatori / MCDansatoriMagicieniPersonajeShow-uriAlte genuri artisticeServicii cateringServicii Foto - VideoServicii sonorizare si luminiServicii de planificare si organizareServicii hostessAlte serviciiLocatie pentru eveniment

___________________________________________________

Contact:

Doresc sa fiu contactat prin:*

EmailTelefonAici pe site

____________________________

Termeni și condiții:

* - informație necesară

LightMark Events - Online Entertainment Agency