fbpx

Bugetul pentru petrecere la botez

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin
Share on google
Share on twitter
Dacă vă pregătiți de botez, aveți o grămadă de decizii de luat, într-un timp scurt. Noi vă ajutăm cu informații despre bugetul pentru distracție. Că doar e sărbătoare!

Botezul este un eveniment unic în viața fiecăruia dintre noi, de aceea trebuie planificat în detaliu. 

Gândiți-vă la un buget pentru petrecere

Este un prim pas important. Așa veți ști cât și cum puteți cheltui, iar asta vă dă – inevitabil – un sentiment de confort. Haideți să vedem cât de tare vreți să vă distrați la botez și cum puteți lăsa amintiri frumoase invitaților.

Buget de maxim 500 Eur

Este un buget mai mult decât limitat. Cu toate acestea, poate include un DJ și un show cu ursitoare de botez. Nu veți putea cere prea multe în ceea ce privește luminile de scenă și ar fi bine să existe sistem de sunet în locația în care se desfășoară evenimentul. 
Cu alte cuvinte, se poate dar e cam riscant.

Buget de aproximativ 750 Eur

Intr-un buget de 750 Eur, putem include DJ, ursitoare si un animator pentru copii. Dacă nu estimați mulți copii la petrecere, vă puteți orienta către un moment de dans sau un program scurt cu un interpret live în loc de animatori.
Poate fi un program acustic (de exemplu chitară si voce) sau un interpret care va interpreta un program (aprox 30 de minute), cu negative. Genul muzical poate fi muzică usoară sau populară, după preferințe.

Buget de 1000 Eur

De la un buget de 1000 Eur pentru petrecerea/recepția botezului, vă recomandăm să lucrați cu o agenție specializată. 
Nu numai că veți economisi timp și bani (da, e corect!), dar veți evita o grămadă de surprize neplăcute. 
O agenție are experiența, know-how-ul și contactele potrivite pentru a organiza evenimentul așa cum doriți. Iar comisionul agenției îl veți recupera din discounturile pe care aceasta le obține pentru dvs.

Ca și propuneri, un buget de 1000 eur poate include DJ, animatori, ursitoare de botez, momente speciale (dans, muzică live). 

Buget de 1500 Eur

Fiecare artist are în ofertă diferite pachete de servicii. Putem solicita servicii mai multe sau mai diversificate. Putem contracta artiști mai buni și putem aduce mai multă culoare petrecerii de botez.
De exemplu, vom putea include un program de muzică live (jazz/clasică/soul) pentru momentul primirii invitaților sau o cabină foto (photo booth) pentru distracția tuturor.

Buget de aproximativ 2000 Eur

Este un buget care poate face o petrecere să strălucească, dacă este bine administrat.  Sunt  mai multe opțiuni disponibile sau, dacă nu avem nevoie de variante suplimentare, putem selecta mai bine artiștii contractați.  

Buget peste 4000 Eur

Sunați un event planner sau o agenție de evenimente, spuneți-le ce doriți și lăsați-i să lucreze pentru dumneavoastră. Ar trebui să revină cu o propunere și un concept bine gândit, adaptat locației, momentului, invitaților și dorințelor exprimate. 
Semnați un singur contract și gata. Distracția la botez este rezolvată! 

Dacă vă permiteți, lucrați cu o agenție

Treceți peste prejudecata că o firmă de organizare evenimente este doar un intermediar. Nu putem să o spunem decât direct: se pricep mai bine decât dumneavoastră! Scăpați de o mulțime de probleme și nu cheltuiți suplimentar. În plus, dacă apare vreo surpriză neplăcută, vor putea înlocui artistul sau performerul chiar și în ultimul moment. 


Avem aici două propuneri:

București:  Urban Events

Timișoara: LightMark Events

Articole recente:

feb. 13
Cum aleg formația de nuntă

Ghid practic pentru alegerea formației potrivite pentru nuntă. Care sunt pașii și la…

ian. 28
Bugetul pentru petrecere la botez

Dacă vă pregătiți de botez, aveți o grămadă de decizii de luat, într-un timp scurt. …

ian. 26
Formație sau DJ la nuntă sau botez?

În mod normal ar trebui să fie și una și alta. În felul acesta ai avea un pachet…

Hai, spune-ți părerea!

Despre noi

Lightmark Events conectează organizatorii de evenimente cu artiști, furnizori de servicii și locații pentru evenimente.  Aici găsești tot ce ai nevoie pentru un eveniment perfect.

Ești artist sau oferi servicii pentru evenimente?

Ne găsești și aici: