/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));
Biografie

Trupa Mates este trupa de coveruri si a fost înfiinţată din pasiunea si dorinţa de a transmite bucuria ascultării şi performării unora dintre cele mai bune repertorii muzicale, devenind in scurt timp cunoscuta ca fiind una dintre cele mai apreciate formatii de nunti si trupe de evenimente din Romania. Echipa noastra este formata din 3 solisti, 4 instrumentisti, 1 solista de muzica populara, 1 dj, 1 inginer de sunet si lumini si 2 tehnicieni de scena.

Numar de membri:

8

Categorie act artistic:
Activăm în următoarea zonă geografică:

Toata tara.

Info, pe scurt:

-Cantam 100% live -Alaturi de noi, avem un Dj profesionist si o solista de muzica populara care, pe langa prestatia live a trupei, vor completa evenimentul.
-Evenimentul dvs este prioritatea noastra. Nu participam la mai multe evenimente in aceeasi noapte.
-Suntem alaturi de dumneavoastra nu numai in ziua evenimentului, ci si pe perioada organizarii acestuia. Vom discuta in amanunt despre toate detaliile necesare, preferintele muzicale ale mirilor cat si ale invitatilor, momentele importante din timpul evenimentului astfel incat acesta va fi unul memorabil.
-Dispunem de instrumente si echipamente profesionale de ultima generatie, ce definesc o sonorizare excelenta, iar distractia este garantata.
-Contractele se fac pe firma, asadar aveti garantia ca nu veti fi lasati balta in ziua evenimentului.

Asteptam sa ne cunoastem!

Formular de contact

Persoană de contact

Cristian Stanciu

Telefon contact

0724363237

mood_bad
  • Încă nu sunt comentarii
  • chat
    Adaugă review