fbpx

Catalogul artiștilor și furnizorilor de servicii
pentru evenimente

Inscrie-te acum!

(click mai jos, pe categoria potrivită!)

Ai nevoie de ajutor?
Click Aici!

Avantajele tale

Expunere

LightMark este un site dedicat organizatorilor de evenimente, de aceea investește pe această direcție și generează mai mulți vizitatori interesați de a contracta artiști și furnizori de servicii în comparație cu o pagină personală.

Publicitate

Beneficiezi de toate campaniile noastre de promovare, care sunt focusate pe zona de evenimente si entertainment. Ne dorim să generăm oportunități pentru abonații LightMark Events.

Pachet VIP

Nu ai timp? Îți construim și întreținem noi contul pe LightMark Events. Trimite-ne un email, spune-ne ce îți dorești și ne ocupăm noi mai departe.

Imagine

Imaginea se construiește pas cu pas și uneori stă în detalii. Ai ocazia să te faci remarcat și să te poziționezi diferit în raport cu concurența. Postează materiale de calitate, texte clare și concise, informații actualizate. Gândește-te ce vor să afle clienții despre tine.

Costuri mici

Poți alege un pachet gratuit sau poți alege unul plătit. Orice alegi, costurile sunt mici în comparație cu beneficiile aduse. Nu există costuri de intermediere pentru tranzacțiile încheiate.

Libertate

Nu ești îngrădit în nici un fel, nu solicităm exclusivitate, nu ai nici o obligație. Ai un canal de promovare pe care să-l folosești pentru dezvoltarea ta. Mult succes!!

Cum funcționează?

Conectează-te

Apasă login/înregistrare în partea de sus a paginii. Creează un cont sau conectează-te direct prin intermediul contului tău de G-mail sau Facebook.

Alege un pachet

Alege un pachet de servicii. Pachetul Basic este gratuit. Dacă alegi un pachet Pro sau Premium ai mai multe opțiuni de promovare.

Postează-ți afacerea

Creează-ți o pagină cu informații actuale, relevante, cu imagini și clipuri video. Folosește toate opțiunile, pentru o imagine completă.

Distribuie pagina

Dă share paginii tale de pe lightmark.ro pe retelele tale sociale. Informațiile relevante despre tine sunt acum ușor de accesat.

Shine your light

Întotdeauna e ceva ce poți face mai bine. Oricât de bun ești ca artist, fotograf, dansator, DJ, sau oricare ar fi profesia ta, este posibil ca succesul să nu apară. Sunt o mulțime de profesioniști sau artiști foarte, foarte buni, care sunt însă necunoscuți sau nu sunt apreciați așa cum ar merita. Ceva, undeva nu a fost făcut cum trebuie. Profită de oportunități, atunci când sunt lângă tine!

Dacă vrei mai mult, urmează acești pași.

Pachetele de servicii, explicate

Ne dorim să oferim tuturor celor implicați în industria de divertisment șansa de a se promova. Este un domeniu în care succesul are nevoie de multe ingrediente. Marketingul este unul foarte important, probabil următorul după calitatea artistică sau a serviciului. 

Dacă ești foarte bun în ceea ce faci, nu sta în umbră! Ai ocazia să te promovezi gratuit prin intermediul unui catalog online. Dacă nu o faci tu, probabil concurența ta nu va rata această șansă. 

PACHETE

Este potrivit pentru tine dacă:

 • ești la început și chiar nu ai bani pentru promovare;
 • vrei să testezi pentru o perioadă site-ul;
 • te mulțumești cu mai puține opțiuni;
 • nu urmărești o creștere rapidă, vrei doar să fii prezent în catalogul Lightmark Events.

Este potrivit pentru tine dacă:

 • activezi în două proiecte, vrei să te prezinți în două variante, ai două locații, etc; 
 • înțelegi că un videoclip face cât 1000 de cuvinte;
 • vrei să oferi o imagine completă despre tine ca artist sau afacere;
 • vrei să fii afișat cu prioritate în catalog, la secțiunea ta.

Este potrivit pentru tine dacă:

 • activezi în trei proiecte/trupe, vrei să promovezi trei servicii, locații, etc; 
 • vrei să oferi informații complete și înțelegi cât de importante sunt materialele video;
 • vrei să fii afișat cu prioritate;
 • urmărești o investiție inteligentă în promovare.

Cariera artistică

Arta este supusă subiectivismu-lui, aprecierii unor mase condiționate educațional și deschiderii către nou a societății respective. În al doilea rând, foarte puțini artiști își tratează munca ca pe un business. Structura și aspirațiile lor sunt de multe ori incompa-tibile cu ideea de profit. Când totul pare haotic și e greu să găsești busola, te-ar putea ajuta articolul acesta. 

Despre cum abordezi succesul ca artist.

Fă-ți un profil în câteva minute

Fii prezent acolo unde contează

După login, în bara de sus apare numele tău de utilizator. Mergi cu mouse-ul deasupra numelui și se deschide un meniu cu multe opțiuni. Printre ele ai să vezi ”Postările mele”. Selectează și vei vedea opțiunea de editare pentru fiecare postare. 

Sunt două posibilități. Fie nu a fost verificată și aprobată de un administrator, fie a apărut o eroare. 
Recomandăm să mergeți în editare (vezi punctul de mai sus) și  verificați cu prioritate că ați introdus categoria postării, județul de reședință sau zonele în care prestați servicii.

Pachetele Basic, Professional și Premium sunt despre conținut. Veți putea posta mai mult, pe o durată mai mare de timp, etc, în funcție de pachetul achizionat.  Pachetele de promovare sunt legate de vizibilitate. Veți fi afișat pe primele poziții dacă aveți un astfel de pachet activ.

Dacă videoclipurile sunt de pe youtube, poate apărea această situație. Youtube a introdus o setare care trebuie bifată pentru ca un clip să poată fi postat (inclus) pe un alt site. 
Accesați youtube – video channel editați clipul și în setări avansate veți găsi o bifă ”allow embeding”. Odată selectată, problema se rezolvă. Ca și alternativă, ne puteți trimite nouă clipurile printr-un serviciu de transfer de fisiere (wetransfer.com)  și le postăm noi. 

Postați doar fotografii de bună calitate, în format jpg sau png, cu o dimensiune maximă de aproximativ 800 kb, pentru ca pagina să se încarce rapid. Încercați să fie toate de aceeași rezoluție și proporție. 
Pentru imaginea de profil pregătiți o fotografie cu rezoluția de aprox. 1900×500 px.

Achizionați un pachet VIP si ne ocupăm noi. Vom avea nevoie de câteva informații, dar mai departe facem noi tot. Solicitările de la clienți vor veni către dumnevoastră, dacă nu optați explicit altfel. 

Ai prieteni care ar trebui să se înregistreze? Trimite-le acestă pagină!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
ian. 20
Consumatorul de entertainment – profil și așteptări

Cât de bine îți cunoști clientul? Hai să vedem care este profilul acestuia, care sunt…

ian. 13
De ce să mă înscriu?

Cum funcționează Un director de business concentrează și prezintă structurat oferte…

ian. 06
Preferințele muzicale ale românilor în 2018

În perioada 3-10 august 2018, IRES a realizat un studiu privind preferințele muzicale…

ian. 02
Promovare online 2019

Promovarea prin intermediul directoarelor online dedicate zonei de business pe care o…

LightMark Events -
Online Entertainment Agency